Jednobarevný lidi
Co jednobarevný lidi
o světě tuší?
V co doufají?
O co se snaží?
Co přejí si,
když nad ránem sněží?
Co cítí,
když z očí jim prší?
Proč milují
a nesnáší?
Co jim krásu přináší?
A proč jich je tolik
na tomhle světě?
Černobílá tma
po celý planetě.
Kde jsou ti druzí,
přátelé mí?
Co v životě mi napoví?
A kde jseš Ty?
Ty jediný a můj.
Co jdeš sám,
ne v stádu jak kůn?
Kdy najdu Tě
a spatřím již?
Kdy duši Tvou podepíši?
Kdy?
...
Barevná vločko uprostřed hnoje
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, démon zatracení, malá slečna, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)