Lihová
Cítím se řídký jako líh
že vítr co sem tam zafoukne
mé tělo jak klasy na polích
bezproblémově profoukne
Měl bych se raději zahustit vínem
pro případ že se zas s láskou tvou minem
neplakat, neškemrat, netlouci u vrátek
vyvrtnout špunt z vína, pak vrazit ho nazpátek!
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, 6thSun, pamp_elka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)