Elektřina a myš.
Světla.
Světla ve tmě.
Slyšíš jen ten blikot -
a myš v koutě
ohlodává drát.
Světlo.
Světlo prudké.
/Zavřeš oči.
Nedýcháš./
Tma.
Jen parkety křupou
a ty dál zkoušíš hrát.
Hra s tmou.
To blikání
beze světla.
Žene tě do kouta.
Představ si -
ohlodaný drát
a vůni mrtvé myši.
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD.
Komentáře (1)
Komentujících (1)