První a poslední
Anotace: Opět inspirace citátem. Tentokrát od Schnitzlera
Poslední kapka se roztřikuje
pýchou v krůpěje.
Je nevýslovně hrdá,
křičí do celeho světa:
" Mnou přtekl pohár,
já jsem tím vina!"
Založí na tom úspěšnou
právní karieru.
Už první kapka nebyla méně vina
i ono to zavinila.
Jen naivní pohár tehdy
nic netušil.
Dnes cití se být zrazen...
Komentáře (4)
Komentujících (4)