Ano, pravdivé dílko, mít vlastní názor je důležíté a rodiče by se měli snažit si jej poslechnout a pochopit, popř. vysvětlit, proč je zvratitelný, či mylný. Řev, nadávky, osočení všecko jenom zhorší. ST!
02.12.2010 22:25:00 | NikitaNikaT.
I když mám stejně starou dceru, musím Ti dát za pravdu, stáří není patent na rozum a někdy se ráda nechám mladým názorem omladit.
10.09.2010 19:05:00 | Elisha
Máš pravdu, milují tě a sami pak zapomenou na to že také kdysi byly mladí, nuž jsme trochu jiná generace, napsalas to hezky.
26.08.2010 17:35:00 | carodejka