N E D Ě L A
***
Svědomí ploché sbalené do karimatky
bujaré lože ..... nechtěné matky
půlnoční svatby ..... tahané z osudí
až ranní rosa ..... tu chvíli zostudí
a cesta vlakem ..... na záchodku
v kapse jen a jen ..... tu vydřenou stovku
za oknem máma ..... starost si nedělá
tak nějak končí ..... ostravská "neděla"
poklidné zvracení ..... za rozbřesku
narychlo napsat ..... pátou esemesku
učňákem profrčet ..... do hospody
tam chvíli posedět ..... s kámoši nepohody
pak ještě život ..... roztočit panákem
a cesty domů ..... ukončit pod vlakem
tak nějak skončí …
***
Přečteno 294x
Tipy 42
Poslední tipující: a_tao, Jasmin de Paris, s.e.n, Holis, dream in emptiness, Jeněcovevzduchukrásného, 4LJFilip, Sisinka, TetaKazi, zenge, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)