smysly
Anotace: protože píšu nesmysly..., prostě si to kurva přečtěte!--------((:D:)):P:))
ztracena v tomhle světě
ztracená v této větě
"chci se ztrácet do tmy"
jíst stonky jitrocele
a nikdy se neprobudit..
-
tančit na stromě
a smát se drze..
stepovat v mlze
po obloze
usmát se na boha
má pěknou náušnici
(---jako syrealistickej pes, žabí kůže a splašený kočky)
Přečteno 373x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, enigman, Pablo Kral, ajlonka, Niky88, Kristine Clary-Aldringen, divoska_jaja, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)