Životní (ne)jistoty
Prolomíš ticho
kaskádou slov
v nejrychlejším čase
okurkové sezóny
Hledáš
a otevíráš
nepoznaná okna
bez výhledu
k obraně prázdných činů
A všichni jsou šťastni
A všichni se smějou
A všichni přece žijou
v království bez koně
v pohyblivém kurzu eura
v objetí neznámých známých
v podobenstvích
mýdlových oper
Prolomíš ticho
nářkem
hlasitým až kamsi do nebe
Hrdina dne
co nocí slábne
...
ze svých (vy)trvalých ztrát
Přečteno 394x
Tipy 29
Poslední tipující: piťura, Jin&Jang, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, James Libustka, Jana M., WhiteSkull, Divoženka1, umělec2, Bean, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)