Bezbřehost nestoudná..
Anotace: .. příloha ke komentu
Bezbřehost nestoudná
- jméno má, ode dna
jež tmy čerň naředí
plivá ven do šedi
dnů navlas podobných
jak jeden, každý z nich
i Slunce přespříliš
žluté je snad, čili
ať tuze nesvítí
v šedi jednolitý
žít pořád pod mrakem
v klímě jet s bourákem
hledat dál vše a nic
úspěchům, prachům vstříc
jet hlava nehlava
vpřed - kam? kdo nevzdává
se vlastních protolží
stíny jim prodlouží
Luně vzal poezii
otloukl od rezi
pomník z nedávných dob
do ega nápodob..
v kterém z nás nedoutná
- Bezbřehost nestoudná?
Přečteno 320x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Marfuša, Mbonita, drsnosrstej kokršpaněl, malá slečna, stmivani.na.lepsi.casy, Květka Š., NikitaNikaT., labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)