Půvab kamene
Kameny lásky
přilož nemocnému
jeden na čelo
zamiluje si život
bude milovníkem
vlastní existence
. . .
daruj malý kamínek
zasazený v přívěsku
milované osobě
potěší i maličkost
. . .
dvořit se opačnému pohlaví
je lidská přirozenost
a když to má smysl
je krásné sledovat
jak se to vyvíjí
. .
kameny vládnou
vlastní mocí
.
a nejsou to jenom obyčejné
kameny, které přecházíme
bez povšimnutí
Přečteno 322x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, dream in emptiness, Petbab, Jiná, Květka Š., Skywalker, CULIKATÁ, labuť, Gabrielle, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)