Člověk
Anotace: V životě zakusíme různé věci, ale meditace nám může někdy pomoci...
Sbírka:
Pocity
Člověk se oddá meditaci,
neslyšně city zavírá
a svoji bolest nevykřičí,
když bez hlesu ústa otvírá.
Člověk i bez slz umí plakat,
čímž duší svojí zachvívá,
srdce tím střádá bolestivé vrypy
a pomaloučku umírá.
City a bolest – naděje a víra –
všechno se v nitru promísí
a člověk tichou meditací
svou křehkou duši posílí.
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)