LEŽ
Anotace: Znovu taková další vymýšlená v hodině... Kdo by to řekl - maturitní ročník a v hodinách dělaj takové blbosti :)))
Víš, že létáš nízko,
kdy křídla ti slunce pálí.
Oddal se, nebuď blízko,
pozoruj je jenom z dáli.
Úpěnlivý výkřik a prosba hlasitá
v tvém pohledu bloudí.
Tikání hodin v slovu – klasika –
myšlenky tvé soudí.
Na bílý papír otiskni pečeť,
ať rudě teď září,
nechť potvrdí, že nejde letět,
že všichni jste lháři.
...................
JSME
...
Komentáře (3)
Komentujících (3)