Zvuk
Krajinou lučních zvonků
nesl se zvuk pomalounku
a s rytmem jižanských krásek
narážel do sedmikrásek.
Lámajíc se o vodní hladinu
nikomu nedával za vinu,
že tón tak přenevinně čistý
se pomalu nebezpečně tříští.
Až nakonec jeho čistota
do ztracena zaniká.
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: James Libustka, UCET KE ZRUSENI, Mbonita, Gabrielle, Jiná, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)