..hodnota slova..
Anotace: Edice nočního předUsínání...
Hodnota slova.
Jeho význam, moc a síla
jsou opomíjeny.
Barví svět do nachova
A mnoho lidí nevnímá a necítí
že energie jeho černá jako bílá
a šrámy z něj, že ani mastmi zhojeny
že jako umí pohladit, tak chytne do sítí…
Hodnota slova.
Jeho cejch, poslání, užitek
jsou zapomínány.
Jak pata Achillova
může být v příslibu či zradě
pro stranu náslyšnou i pro toho, kdo řek´
Pro všechny výmysly, co hrubě tesány
jsou v klamném chvatu nožem na násadě…
Přečteno 323x
Tipy 34
Poslední tipující: enigman, Veselý Drak, susana načeva, Skywalker, j.c., Bíša, carodejka, Noc17, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)