Brauniiik
Anotace: o milém človíčku
Byla jsem sama
Roky opuštěná
A nikým nemilovaná.
U tebe jsem však našla pochopení a
Nebeský pocit síly.
I teď, když vím, co by měla vědět jiná.
I teď, když cítím, co jsem si vždy přála.
I teď, když vidím, že jsem ti asi ublížila.
Každičkou noc za tvé štěstí andělíčka prosím.
Komentáře (0)