Anotace: jak snadné je někomu ublížit a zničit ho...
Sbírka: Život umí překvapit
jsme tělem i duší celkem křehký existence, ať to vypadá nebo ne... člověk by si měl u všeho co dělá dobře rozmyslet, co tím způsobí druhému - ať muži nebo ženě...
ničit je bohužel opravdu hodně snadný
27.08.2010 20:41:00 | drsnosrstej kokršpaněl