Svět zolovnatěl oblohou
Anotace: ..divná nálada..
Svět zolovnatěl oblohou
utichl schoulenými ptáky
divná nálada
zaťukal kapkami na střechách váhavě
zašuměl stromům do uší
neklid
za puknutým mrakem vykřiknul
purpurou popelem s růží antracitem
úžas
tváří se jako tygr před útokem
vyčkává
napětí
dnes ještě neskočí
však jednou
strach
Přečteno 311x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, carodejka, labuť, Zasr. romantik, Sllunce, komantytapel, W.O.K.O., CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)