* SNĚNÍ *
hvězdnému nebi touhy své žaluji
motýlci noční že ve snech mě spalují
nápadů bláznivých do snů mi šeptají
a rána v samotě nadále vítají
do krajky něhy mé dlaně tě zahalí
ústa má v klíně tvém oheň pak zapálí
spáleni na popel vítr nás rozmetá
voda ať spláchne nás nejméně stoletá
- - - - - - - - - - - - -
(chjo jak krásně mi vyrůstá strom planých nadějí )
Přečteno 359x
Tipy 9
Poslední tipující: takova, James Libustka, Lota, ziriant, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)