Anotace: ...bolest je větší člověka a přesto se vejde do jeho srdce ...
Tleskám. Přesně jsi vystihl pocity rána, kdy se z těch dvou vzbudil jenom jeden........ST
03.09.2010 21:10:00 | Verena
Jako bys mi psal z duše...smutně, krásně, bohužel pravdivě. Tvým stylem - a tak se mi to líbí.
01.09.2010 18:34:00 | Dekadence
...jo, do srdce se toho vejde, ale jde o to jak je silný, aby ten náklad uneslo...
29.08.2010 00:21:00 | Lota
Dávám jen tip, protože teď to zrovna všechno chci vidět pozitivně. Ještě před dvouma tejdnama by to byl SuperTip a mám pocit, že stejně tak třeba za tejden...
28.08.2010 16:39:00 | 6thSun