Skála
Anotace: Věnováno Markovi-mardasovi.zl :) s přáním brzkého vyzdravení; vážím si Tě kamaráde ;)
Slézá skály
počítá s pády
boží útvary
má za zády
. . .
kolem sebe
vidí drsnou kůži skal
nad hlavou nebe
on se jich nikdy nebál
uzavřený do sebe
si vždy jejich lásku přál
. . .
nikdy neměl strach
cítil velké vzrušení
jak voněl ten pach
neměl dosud tušení
. .
mával ptákům
skalním orlům
všude vakuum
naslouchal hlasu gongu
.
dole odbíjel gong
veselice pobožníků
s ním i starý song
o pokladě loupěžníků
Přečteno 412x
Tipy 25
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, dream in emptiness, Kubino 2, Mbonita, Květka Š., labuť, Hazentla, Sisinka, Gabrielle, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)