Vy, ano k vám mluvím!
Vysajte mne do poslední kapky
zhořkne vám v ústech poslední lok
Snímám z očí zaprášené klapky
už netřeba utíkat, už netřeba ani krok
K vám mluvím, ano - přímo k vám!
Sejměte masky, nebo mlčte raději!
K vám mluvím, ano - vás proklínám!
Sejměte masky, a zničte mi naději!
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Petbab, dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)