Fakta
Anotace: sedni si, podej mi ruku a já ti přečtu budoucnost Země, chceš?
Všechna znamení
Vpletená do oholených zbytků léta
Se začala ztrácet ve větru
Sfoukávajícím cyklisty dolů z kol
Na nahou zem
Přikrývající fakta o nemohoucnosti
Všechny stopy
Zanechané v sádře
Jsi vytesal a nechal jen atomová jádra
Kterými jsi mě uvázal spolu s vlasy na strom
A mučil cynickostí mých vlastních slov
Možná slova
Možné lži
Vyleptané do žlutých zrníček kukuřice
Pod kterou jsi pohřbil
Zbytky mého snažení se o pocity lidskosti
Bílé domy dál zářily svou bělobou a vysmívaly se slunci
Mraky spěchaly na dýmku míru s indiánským létem
Lidé čekali zázraky od obyčejných věcí
Makléři zkupovali cenné papíry
Burza stagnovala
Čas plynul ručičkami hodinek bez baterky
Přehlídka lásky se zvrhla v přehlídku slin
Které se nestihly vsakovat do vší té nahé kůže
A stékaly na nahou zem
Překrývající fakta o neplodnosti
Přečteno 293x
Tipy 26
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, komantytapel, Stoneman, Mario de Janiero, excited, Denael, Bíša, lennerka, Ishtar, Lukáš Rymeš, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)