Únorový úmor
Slabé únorové slunce
Den je stále krátký
Začaly nové konce
A končí nové začátky
Zima je konečně na ústupu
Otupění z náhlých změn ovládlo nás
Odolávání sladkému poutu
Nemyslet na následky zrádných krás
V jiskřících očích zklamání
Bolavé srdce nezkrotíš
Jen tak chvíli obdivuj ledu tání
Dřív než hlavu ztratíš
Ztratíš hlavu, pak i srdce
Pro iluzi spravedlivé rovnováhy
Nakonec pomine i voda v řece
Ve které chladíš unavené nohy
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, malá slečna, Gabrielle, CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (0)