Anotace: Talentománie/Telentomanie
Radku,
mám na to podobný názor. Superstar, Xfactor a teď ta nová Talentománie....všechno je to na jedno brdo a všechno je to na dvě věci. Chápu že někteří to berou jako výzvu, šanci se prosadit, jenže podle mě tyhle "zrozené hvězdy" nic extra hezkého nečeká.
29.08.2010 12:13:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way