Neupřímně upřímná
V noci dostanu se do Tvých rtů
- hlouběji než při ranním loučení.
A z nedostatku lásky nejsme zhrouceni
- možná trochu já ve skrytu duše.
Nikdy neřekneš mi sbohem suše
- přesto mi v něm něco chybí..
přiznání,
že nejsme si cizí.
Jsme přátelé přes den,
milenci v noci
a blázní stále.
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Gabrielle, Strixa, Niky88, jedam, CULIKATÁ
Komentáře (0)