Anotace: ...
Miluju židle,
co na mě sedí,
houpat je mohu...
Miluju židle
schoulené v rohu,
když usnou v stohu.
Miluju židle,
co nemaj nohu.
Však k žití vlohu.
15.06.2016 02:14:05 | Špáďa
Čím více se podobala
ženě
tím víc jsem ji ztrácel
Vzdalovala se mi
jako nikdo na světě
Věděl jsem to
a respektoval
ale trpěl
protože tu celou dobu
byla místo tebe.....
Krásně napsané ST!!!
29.08.2010 19:57:00 | xoxoxo
Děkuji ;) že jste se naladili na podobnou strunku a čtení této básně nebylo ztrátou času :D Vážím si Vašich slov.
29.08.2010 18:21:00 | Jasmin de Paris