Anotace: Neuměle a ne příliš dobře napsaná pocta úžasnému příběhu, který těší lidi už desítky let...
Tvé příběhy lásky jsou krásné, opravdové, jako by i mě nachvilku bylo 18.
29.08.2010 23:57:00 | carodejka
N. , já miluju tvoje rýmované komentáře:-) Máš tak trošku pravdu, protože mě napadlo, jestli se taky někdy tak bláznivě zamiluju. Děkuju:-)
29.08.2010 20:22:00 | Veronika Ulická
pěkná pocta.Krásně jsi to napsala !!!
29.08.2010 19:51:00 | xoxoxo