Vnitřní hlas
Když ticho střídá
plachý řev
v kteroukoli
dennní chvíli
Ať intelekt si
spí dál
však nestůj
a rychle běž
Když je noc
či venku zima
přes den
klidně ve vedru
Slyš jeho moc
deroucí se
z nitra ven
a buď stále
ve střehu
Ať křičí
dále
nahlas
jasněji
ten vnitřní
srdce hlas
co přináší
NADĚJI
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, Violette, Květka Š., Zasr. romantik, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)