Jenom si vzpomeň
Anotace: Láska je potřeba krmit jako domácí zvířátko, jinak zdechne.
*
jenom si vzpomeň
a dívej se mi do očí
byl jsem dlouho slepý
jenom si vzpomeň
a hned se stanu sklenářem
slepím všechny střepy
jenom si vzpomeň
a zadívej se jako tenkrát
s létem v lesku zřítelnic
***
až tvůj pohled zahřeje
setřu rez z povrchu kolejnic
a prorazím závěje
*
Přečteno 329x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, TedelyBear, jita.1965, TetaKazi, malá slečna, isisleo, Jana M., Tichá Šárka, Gabrielle, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)