Život
Život je schránka plná dopisů,
některé zůstanou nepřečteny.
Život je plný kompromisů,
jistoty nejsou zaručeny.
Život je sladký jako tiramisu,
však mohou přijít i hořká sousta.
Život je plný zátok a mysů,
v nich vírů i mělčin je spousta.
Život je dílo bez nákresu,
ovšem na kvalitě neztrácí.
Život je plný krás a děsů,
ale podruhé už se nevrací....
Přečteno 385x
Tipy 18
Poslední tipující: zdenka, divoska_jaja, Leedram, jitka.svobodova, dream in emptiness, J.U. Ray, malá slečna, Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)