Vlk
Anotace: ................
K čertu s vámi se všemi
co jen si myslíte, že mě znáte
že vidíte do mého srdce
nemůže to být jen vaše iluze
jsem ten co má na prsou amulet
vlka
toho tvora ze samotného pekla
starého běsa
legendu z temných hvozdů
opilý jsem medovinou
v mé krvi vaří se dávná síla
přízraku, který mi dává moc
divokost v mém srdci
touha po milování
strach z pout
z vězení za zločiny spáchané
v mém vlastním svědomí
nikdo z vás
nedostane se do mé hlavy
aby získal mé srdce
jsem sám sobě běsem
černokněžníkem z minulosti
kdo jen pochopí
co jen chci
snad vám čarodějky napoví
tarotové karty
namalované za posledním úplňku
kdy bouře zuřila
přitom kdy štětce dotýkali se karet
nebo se pro vás stanu
tím neznámým
tichým přízrakem, který jsem do teď
o němž nebudete vědět nic…
kdo jsem, poznáte…
teď bych chtěl ochutnat tvé rty a nemyslet na nic jiného…
než uhlíky vyhasnout.
Přečteno 354x
Tipy 31
Poslední tipující: Issa, Haminka, Bíša, TetaKazi, Laivindia, James Libustka, Churry, dream in emptiness, Kristine Clary-Aldringen, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)