oči ze sedmé řady
Anotace: jsi starý herec..
Přez číši vína..jakoby se Tvůj odraz usmál.
Vím,že to tak není.
Jsi starý herec...a lichotky plivancem oplácíš.
Jsi jen starý herec
..bez lásky,úspor..bez vůle
Jsi starý muž.Vím to!..přesto nemohu dospat Tvé poslední role
Ty unavený blázne..kličkuješ před kuželem světla
polomrtvý strachem..že spatří jen cíp Tvé tváře.
Ty krásný člověče..přeskakuješ ze stínu do stínu
šachových figurek..děcko v Tobě vídám.
Ty starý herče,
marně vyhlížíš nápovědu
Tvé jeviště,Tvůj potlesk,Tvůj život.
Komentáře (4)
Komentujících (4)