Anotace: Zadání na slova:Gurmán,Gurmet a alespoň 6 slov - čili-papričky, palma, vášeň, mobil, čokoláda, hrníček, řasa, rýže, krystal.-/LadyLoba Romana/
byt gurman..
to je prima..
pochutnat si na vsem..
at je vedro
nebo zima..
byt gurman..
(trochu vybiravy..)
tak kdyz si skazim nekde chut..
jiste mi opet cokolada
tu chut spravi :))
04.09.2010 08:19:00 | Bean
Jj, opravdu povedené dílko. Vtipné, ale zároveň... hm, ta realita nevalná.
03.09.2010 12:09:00 | NikitaNikaT.
Pro Lady Loba Romana....
Poněkud se mi to prolíná,asi to bude chyba.
Ostatní ve vzkazu. M.
Nepočítala jsem s výhrou, aspoň jsem se účastnila-
i to přináší potěšení.
31.08.2010 21:10:00 | s.e.n
z basne mi neni zrejme, zda si postrehla vyznamovy rozdil mezi gourmet a gurmanem ...
31.08.2010 18:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba