Někdy se stmívá
Slova zklamání
udeřily znenadání
duše na lámání
smutek jí zavání
. . .
rozplakané mávání
smajlíci svázaní
v duši nastává stmívání
deprese nás dohání
. .
někdy se stmívá
v naší duši
chytněte viníka,
co naše pocity ruší
.
rozzařte tu lampu pohody
nebojte se toho
poctivce nepálí
Přečteno 322x
Tipy 25
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Churry, dream in emptiness, labuť, James Libustka, WAYWARD, Iv, Chechtalka, malá slečna, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)