Němá
Anotace: *němá slova,němý vzduch,němý denní a noční ruch*
Kolující molekuly
Cigarety a oblé tvary
Vzduch se pohybuje,lokny barví
Zmačkané slunce,co vyžehlíš
Pod lupou vidí téměř vše a nic
Chytáš (ho) za křídla i když spí
Uprostřed v nicotě
Projíždí duší nepatrný paprsek
Melounové rty v pozadí
Všude fotky z lommografu
Prach co nikdy neopouští
V utopii, v barvách očí
Malíř co maluje němá slova
Umělost co odplavuje a sladkost přivolává
Stojí dole,stojí hluboko,ztěžka odolává(š)
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Anewue, James Libustka, jedam, její alter ego, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)