Láska přes rozpočet
Anotace: neplánované dilema...
. . .
Jaký je lásky
správný počet?
Pro kterou cestu
rozhodnout
se mám...
Jsi mojí čárou
přes rozpočet.
Dilema směru -
selhávám!
Připadám si,
přežívám,
promítám si,
prožívám.
Výběr na pultu-
do zoufalství upadám.
Prý kupuje se lehce!!
Jaká je cena,
když prodávám
Ti svoje srdce?
Dilema směru -
selhávám!
. . .
Přečteno 486x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, WhiteSkull, Gabrielle
Komentáře (2)
Komentujících (2)