Beznaděj
Anotace: bolest když přijdete vlastní vinou o milovanou osobu
V zahradě oběšenců,
smotaný jako vyškráblé embryo,
cítíc žár i chlad,
bojujíc o to mít život rád,
bojujíc sám se sebou,
marně hledajíc něhu,
toužíc tolik žít,
a přece chtíc,
dotknout se druhého břehu...
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Víla, Agniezka, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)