a jako Ptáče a muž II, jsem napsal, když jsem se snažil oživit autem přejetého drozda, a on mi umřel v dlani...a já jsem plakal...a pak jsem ho zakopal, v jámu jež jsem hloubil vlastními prsty v hlíně. Ha a ani jeden koment nebo tip...mají mě za vraha či co? Já nikoho nezabil(zatím) a přesto žádný hlas...jsem prašivý, já víííím:)
02.09.2010 04:40:00 | had
do piči, je to fakt....jenže nejsem sluníčkovej básník..tedy jsem zatracen...a to mě mrzí...že jsem drzí.
díky ti Vulkáne!
02.09.2010 04:32:00 | had