Nostalgie
Anotace: Jak jednou budeme vzpomínat...
Po chodbách běhala mračna dětí,
nevidouce, neslyšíce jak ten čas letí.
Nepočítaje kolikátý v jejich životě napadl sníh,
a já býval kdys jedno z nich.
V zahradách běhala mračna dětí,
nevidouce, neslyšíce jak život letí.
Nehledě na mrtvé plody, co žily kdys na větvích
a já býval tenkrát jedno z nich.
V ulicích chvátala mračna lidí,
myslíce na sebe a ne na podstatu bytí.
Měli v plánu číst ještě mnoho knih.
A já jsem byl kdys jedním z nich.
Po světě chvátala mračna lidí,
nevnímaje, co skutečně na Zemi vidí.
Plánovali si být ještě učitel, či mnich.
A já býval kdys jedním z nich.
Po Zemi chodí teď mračna starců,
Myslíce na život a rychlost času.
Přemýšlí, kolik jim asi upláchlo knih.
No a já jsem teď jedním z nich.
Přečteno 320x
Tipy 24
Poslední tipující: Morsia, Dota Slunská, Kapka, hašlerka, Niky88, CULIKATÁ, Jiná, WAYWARD, Gabrielle, Krahujec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)