Jsem tvůj bůh
Anotace: - jsem tvůj dluh -
Jsem tvůj bůh,
Jsi moje všechno,
Jsem kruh,
Jsi moje všechno.
Podej mi ruku,
Podám ti verše,
Podej mi květinu,
Podám ti srdce.
Jsem tvůj bůh,
Máš moje verše a moje srdce,
Jsem tvůj bůh,
Máš mě.
Jsem tvůj bůh,
Jsem,
Jsi ten bezvěrec.
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)