Nic
Anotace: souboj bez pravidel
sedím zády proti rozbitému oknu
pár střepů ještě leží na koberci
s odvahou fakírů přecházíš bosá
od umyvadla k posteli a zpátky
dávno už nespočítám
po kolikáté se dá znovu prohrát
a myšlenky urovnané v lepenkové krabici
konečně dávají smysl
plácáš nesmysly
a slzy Ti rozmazávají oční stíny
krvavá chodidla otíráš do béžových prostěradel
a rudá barva Ti ladí k černým vlasům
opíráš se, abys nespadla
a rukou kreslíš zvláštní svastiky
na zaprášený okenní rám
chuchvalce prachu chvíli letí
vzduchem jako motýli
a pak se mění v larvy
co se zavrtávají do koberce
vše je naopak a správně
sedím a mám hlavu v dlaních
snad tak přestane bolet, brzy
když srdce do dlaní vzít nemohu
za pár minut se o to možná pokusím
.. poslední cesta
ke kuchyňské lince.
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, dream in emptiness, ewon, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)