Anotace: věnováno slečně s přezdívkou CULIKATÁ :)
Sbírka: Život umí překvapit
ono je to hodně odvozené z mé práce :) kdy mi klienti dávaj dost zabrat... a není zač :) Byla jsi mi inspirací :)
01.09.2010 07:28:00 | TedelyBear
Moc hezká,ač si smutná,alespoň mám teď víru,že se brzy zaculíš:)).Nějakou chvilku to potrvá,ale potom,potom bude opět culivo:))A já Tě čtu stále,tak vypátrám kdy:)).Jsi šikulka,děkuji.
01.09.2010 04:41:00 | CULIKATÁ