ten pan tajemný...
Ach, ty tajemný
Každým dnem chodíš kolem
A někdy přímo
A někdy nechodíš vůbec
Vždy pozoruješ každý její pohyb
I když se nedíváš
I když si myslí, že tam nejsi
A stejně dělá jakoby nic
Je v tobě něco
Co ji odhání
Avšak přitahuje
zvědavost? neznalost?
těší se, ža budeš opět její host....
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: Rezkaaa, Alien.v.v.s., Maryje..., Gabrielle, Judita, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Elisha, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)