Alkohole...
Anotace: ...kamaráde aneb závislost na alkoholu
Říkal jsi,
že bude dobře,
vyprávěl jsi,
jak krásné je snění,
lákal jsi,
na to, co jsi neznal,
oklamal jsi mě,
přesto se vracím,
celý svůj život,
pro tebe ztrácím,
miluji tě,
i když se kácím,
hlava mi třeští,
krásně je chvíli,
prý za to nestojíš,
oni se mílí,
závidí,
protože asi,
i když sami pili,
nikdy tohle nezažili.
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: laiknadruhou, Jiná, Gabrielle
Komentáře (2)
Komentujících (2)