Velké závody
Čas má náskok
kluše a cinká
barevně klouže
já za ním zpoceně
vymetám louže
Občas dá signál
když nepochopím
co znamená
háže pod nohy
malá sprostá písmena
Cílová páska
na jiné hrudi
strhávám rukou bosou
cenu útěchy
od hostesky s kosou
Čas má náskok
krokuje staletí
duše závodníků
každým šlápnutím
odletí
Komentáře (2)
Komentujících (2)