Tichý buřič II.
Znám toho hodně
a svět je mi nejasný,
vzdělaný negramot,
mám víc než mohu chtít-pár ošoupaných bot,
tichý buřič smutný klaun.
V záři noci vstupuji,
a s denní tmou odcházím,
jsem rek, co bojí se měkkýše,
jsem vrána, která padá do výše,
tichý buřič smutný klaun.
Pořád mezi lidma stále sám,
a řvát blahem mám,
když se smutkem otřásám,
miláček žen samotě všanc vydán,
tichý buřič, ach ten smutný klaun..
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)