Anotace: Básničková úvaha nad narodeninami, ktoré mi zase pridali o rok viac
Sbírka: Čierny hrad
V Basni je obyčejná krása,tu mám nejraději.Cítím radost ze života,maličkostí,možná nevyplněná přání a chut bojovat ze životem.Tak držím pěsti a ...sto let,sto let,nech žiješ nám :-)
27.09.2010 21:02:00 | Danger
ST a vše nej dodatečně Lucerničko ;-) :-) a kuju za komentáře jak tu tak i na blogu a slova plné útěchy ;-)
03.09.2010 22:44:00 | Labanda