Marek-mardas.zl : Aaaaah,pan kolega Marek-opět stejný komentář jakožto všude jinde v komentech ostatních básníků:( Asi skutečně potřebuje typy a chvalné komentáře:( Jo,pokud jste žena asi i s Vámi bude flirtovat :)))
17.09.2010 06:59:00 | Johny tichošlápek
Úcta ke stáří, to je něco, co je v naší generaci pevně ukotvené, je v tom zabudovaná nepsaná ohleduplnost i k ostatním lidem. Jak to bude dál, toť otázka... (s hrůznou odpovědí)
06.09.2010 20:42:00 | zzlatý
...nojo no ...páč mají/máme/ strach, že budeme taky jednou někomu, možná na obtíž… ale tak to prostě máme v sobě zakódované …jen pár vyvolených, kteří mají službu k stáří jako poslání umí být víc než nad věcí … taky je to možná tou uzavřenou evropskou povahou … ale co nač se vymlouvat …
...jak vidíš máme problém se i k tomu tématu vyjádřit ...a pak se div ...
02.09.2010 10:54:00 | WhiteSkull
Lorr, ty máš na stáří ještě času dost... básenka je velmi pocitová, až citlivá. Někdy přemýšlím, že bych zašla do Domu klidného stáří a prostě... lidé, kteří nikoho nemají... prostě bych s nima jen tak rozmlouvala o tem, co je venku a trpělivě, ráda poslouchala příběhy, jaké to bylo, když oni byli mladí... mám tyhle přeběhy hrozně moc ráda a jsem bedlivý posluchač :o)
ST!!!
02.09.2010 09:26:00 | NikitaNikaT.
Asi proto, že se vnitřně nedokáží smířit se skutečností, že i oni... a mají pocit, že se jich to netýká...
02.09.2010 09:25:00 | labuť