Funebráci
Anotace: Ti lidští vraníci...
Funebráci, ti v šatech havraních,
vzali mi tě i s tvou jizvou na dlani.
Funebráci, ti lidští vraníci,
vzali mi tě i s tvou pihou na líci.
To padlí andělé! Ne-strážní! Ne-čestní!
Seslali na tebe, na tebe neštěstí.
Pak už jen funebráci.
Klobouk a pohled do země.
Vzali mi tě, naposled zrovnas' ležela vedle mě.
Přečteno 375x
Tipy 14
Poslední tipující: teniska, Morsia, komantytapel, Sweet KiWi, Dota Slunská, WhiteSkull, Skalsky Pavel, Gabrielle, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)