Anotace: ...z cyklu - Taková normální úmrtí -
Já jen tak z nudy
prodávám sudy
mám jeden dvoulůžkový
vejdeme se tam?
Kdo ví...:o))
ST!
02.09.2010 22:03:00 | hašlerka
nač tak drastické řešení
lepší něžný hojení
v ženské náruči
on se ne a nepoučí:-)
ST
02.09.2010 21:21:00 | Mbonita
Chceš s tím pomoc?
mám v tom praxi
vem si taxi
ku Orlíku
do sudu či do pletiva
někdy louh se taky lívá
pro jistotu
s sebou vezmu Ludvu,Ottu
shodíme tě z mostu Ždáka
navečer to když se smráká...
02.09.2010 21:17:00 | zenge